Підсумки екологічного конкурсу малюнку «Сучасне довкілля очима дітей»

опубліковано: 30 квітня 2024 оновлено: 30 квітня 2024

     До Всеукраїнського дня довкілля з 27.03.2024 в Кам’янській міській територіальній громаді було проведено екологічний конкурс малюнку «Сучасне довкілля очима дітей» з метою привернення уваги дітей до проблеми знищення природи, в тому числі в результаті війни, виховання бережливого ставлення до природи та навколишнього середовища, розкриття в їхній творчості прагнення до відновлення і збереження природних ресурсів у світі та в Україні зокрема. Всього прийняло участь 136 дітей, які були розділені на 2 вікові категорії:

молодша – від 6 до 9 років включно;

старша – від 10 до 15 років включно.

     Оцінювалися роботи конкурсною комісією, що була створена при Кам’янській міській раді за тематичною відповідністю, творчим підходом, оригінальним рішенням у розкритті теми конкурсу.

     За результатами відібрано 6 робіт за вимогами конкурсу, які будуть нагороджені, а саме:

- Мішина Богдана (6 років);

- Маньковський Ярослав (8 років);

- Андронова Марія (6 років);

- Євстратікова Поліна (14 років);

- Котляр Марія (10 років);

- Невмержицький Ілля (10 років).

     Також конкурсні роботи всіх учасників будуть розміщені на сайті Кам’янської міської ради та у соціальних мережах.

     Щиро дякуємо дітям, які взяли участь у конкурсі і надіслали чудові творчі роботи. Кожен з вас уже переможець, адже розуміє наскільки важливо дбати про навколишнє середовище!

     Ми також дякуємо батькам дітей учасників за те, що спонукаєте, малюєте разом з дітьми та навчаєте берегти природу навколо себе!