У Кам’янському відбулися семінари кулінарної майстерності для кухарів шкільних їдалень
У Кам’янському за участю лікарів відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області на базі закладів загальної середньої освіти ЗЗСО №8 та НВК №15 відбулися семінари-практикуми для кухарів шкільних їдалень міста.
Атрибутом, необхідною й основною характеристикою життя людини є здоров’я. Підлітки мають колосальні фізичні, розумові, психоемоційні навантаження. Саме якісне, збалансоване за поживними речовинами харчування, забезпечує дітей необхідним потенціалом для розвитку здорового, сильного організму. Робота по забезпеченню учнів міста якісним, безпечним харчуванням є надзвичайно складною й відповідальною.
Тому з метою постійного вдосконалення професійних знань, організації якісного та раціонального харчування дітей з урахуванням вимог чинного законодавства, у Кам’янському організовано роботу постійно діючої школи кулінарної майстерності на семінарах-практикумах для кухарів шкільних їдалень міста.


